Siirry sisältöön

Ympäristö

Ympäristönsuojelu on meille erittäin tärkeää

Pyrimme aina toimillamme mahdollisimman vähäiseen ympäristön rasitukseen. Huomioimme maasto-olosuhteet ja vuodenajat kairaustyömaiden ja työaikataulujen suunnittelussa.

Huolehdimme jatkuvasti henkilöstömme ammattitaidosta ja ympäristötietoudesta, jotta kairaus sujuu alusta loppuun ympäristöarvoja kunnioittaen. Kaikki työntekijämme on koulutettu reagoimaan mahdollisiin uhkatilanteisiin välittömästi.

Toimintaperiaatteena jätteetön luonto

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu kairaustyömaan siisteydestä huolehtiminen siten, ettei luontoon jää jätettä toimintamme jäljiltä. Jätteet lajitellaan ja niiden kierrätyksestä ja asianmukaisesta hävittämisestä huolehditaan. Jäteöljyt kerätään tynnyreihin, jotka kuljetetaan varastoomme, ja sieltä edelleen kootusti kierrätyspisteisiin.

Toimintamme jatkuvuuden kannalta polttoaine- ja öljyturvallisuus kuuluu tärkeänä osana kairaustyömaittemme toimintaan. Tavoitteenamme on, ettei pisaraakaan polttoainetta tai öljyä joudu jäljiltämme maaperään. Ääritilanteita varten kairayksiköittemme vakiovarustukseen kuuluu öljyntorjuntakalusto.