Siirry sisältöön

Palvelut

Maanalainen timanttikairaus

Käytössämme on neljä itserakennettua ja suunniteltua kairausyksikköä. Kairausyksikkömme on rakennettu helposti suunnattaviksi ja nopeasti liikuteltaviksi, mikä mahdollistaa tehokkaan ja tarkan työskentelyn. Kairausyksiköt voidaan asemoida monenlaisiin kairauskulmiin. Kairausyksiköiden suunnittelussa on huomioitu erityisesti myös henkilöstön ergonomia ja työturvallisuus.

Kairauskoneena kolmessa yksikössä on Epiroc Diamec Smart 6. Tämä tehokkain deep hole ‑yksikkö pystyy kairaamaan NQ2-kalustolla noin 900 metrin reikiä. Kaksi muuta yksikköä voi kairata NQ2-kalustolla noin 650 metrin reikiä.

Pintakairaus

Käytössämme on kaksi itserakennettua ja suunniteltua maanpäällistä kairausyksikköä. Yksiköt ovat helposti liikuteltavia ja ympäristöystävällisiä. Uusin yksikkö on rakennettu tela-alustalle, jossa on kaksi 900 mm leveää telaa. Näin maastoon jäävä jälki on mahdollisimman pieni. Kaikki kairauksessa tarvittava kalusto kuljetetaan kairausyksikölle toisella tela-alustaisella yksiköllä.

Kairauskoneena yksikössä on Epiroc Smart 8, jonka kairaussyvyys NQ2-kalustolla on enimmillään noin 1500 metriä. Toinen yksikkö on rakennettu konttiin, jota liikutellaan kahdeksanpyöräisellä metsäkonealustalla. Tähän konttiyksikköön voidaan tarvittaessa liittää suotelat. Kairauskoneena yksikössä on Epiroc Diamec Smart 6 deep hole, jonka maksimikairaussyvyys NQ2-kalustolla on noin 900 metriä. Käytössämme on myös kairauksessa syntyvän hiekan talteenotto ja suljettu vedenkiertomahdollisuus.

Mittauspalvelut

Taipumamittaukset

Taipumamittauksia varten käytössämme on erilaisia mittauslaitteistoja: kolme DeviFlex-mittauslaitetta
ja kaksi suomalaista Vatjus-kaademittauslaitteistoa.

Suunnatut näytteet

Käytössämme on DeviCore BBT -suunnattuja näytteenottolaitteistoja.
Kauttamme on saatavilla myös Reflex ACT III -suunnatut näytteenottolaitteistot.